Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (2024)

Table of Contents
‘Dark money’: miljoenen aan Trump en Harris gedoneerd zonder dat duidelijk is van wie donaties komen 20 miljard dollar: waarom kosten verkiezingscampagnes in de VS zoveel geld? Feyenoord begint seizoen met pijnlijke misstap: promovendus Willem II stunt met remise in de Kuip Advertentie LIVE Olympische Spelen | Wereldkampioenen Van Schip en Havik gaan voor plak, Lavreysen maakt weer indruk, breakdancers door Pas nadat zijn vrouw overleed, kon Hendrik (99) écht vertellen wat hij meemaakte: ‘Hoor ze nog schreeuwen’ LIVE eredivisie | Weer een valse start voor Feyenoord? Willem II maakt late gelijkmaker Zoektocht op meerdere plekken naar persoon die in Duitsland te water raakte Advertentie Zoektocht naar persoon te water bij Millingen aan de Rijn Zoektocht gestaakt naar drenkeling die vanuit Duitsland naar Rijn of Waal zou drijven Travis Scott weer vrij na arrestatie in Parijs, misdrijf voor OM niet ernstig genoeg LIVE eredivisie | NEC vroeg op achterstand tegen FC Twente door goal van uitgerekend Lammers Lavreysen blijft op koers voor ‘Harrie's hattrick’, ook Jeffrey Hoogland verder op keirin LIVE eredivisie | Feyenoord laat grote kansen liggen op ruimere marge tegen Willem II Verbazing om Ariana Grande die zonder moeite extreem hete saus eet in show: ‘Iets werkt niet bij mij’ Ariana Grande eet een van de heetste sauzen ter wereld en geeft geen krimp: ‘Hier klopt iets niet’ Alle sterren worden gek in YouTube-show met extreem hete saus, behalve Ariana Grande: ‘Hier klopt iets niet’ Schrijver Jan Siebelink: ‘Ik vraag me weleens af: wat heb ík nu helemaal betekend voor de mensheid?’ ‘Ongelooflijk, ze moeten gekrioeld hebben’: twee zussen hielden 125 chihuahua’s in huurhuis LIVE eredivisie | Feyenoord leidt door vroege goal, maar creëert weinig tegen afwachtend Willem II In huis van teruggetrokken zussen leefden 125 chihuahua’s: ‘Ze moeten gekrioeld hebben’ LIVE Olympische Spelen | Wereldkampioenen Van Schip en Havik gaan voor medaille, Lavreysen maakt indruk in jacht op hattrick Bewoner gewond na brand in slaapkamer in Arnhem Tegen wie begint jouw amateurclub aan de competitie? Nieuwe film Blake Lively verboden in Qatar vanwege zoenscènes LIVE eredivisie | Feyenoord zonder Stengs en Beelen in openingswedstrijd tegen Willem II LIVE eredivisie | Feyenoord schiet uit de startblokken met fraaie treffer Milambo tegen Willem II MASV wint oefenduel van De Graafschap O21 tijdens trainingskamp: ‘We staan er goed voor’ Steeds meer kermissen verdwijnen, maar niet in Bemmel: 'Het hele dorp leeft er naartoe' Steeds meer dorpskermissen verdwijnen, maar in Bemmel niet: ‘Het leeft hier echt in de regio’
  • 10-08-2024 07:08 via gelderlander.nl

    Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (1)

    In de zorg zou elk jaar voor 10 miljard gefraudeerd worden, zo schat justitie. Gemeenten moeten veel meer doen om fraude bij zorgbedrijven te voorkomen, vindt het Openbaar Ministerie. ,,Misschien is het slim om eens te googlen met wie je zaken doet.” Die uitspraak schiet burgemeester René Verhulst van Ede in het verkeerde keelgat.

    Lees meer

  • ‘Dark money’: miljoenen aan Trump en Harris gedoneerd zonder dat duidelijk is van wie donaties komen

    10-08-2024 18:30 via gelderlander.nl

    Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (2)

    Kamala Harris haalt in een week tientallen miljoenen op voor haar campagne, en dit jaar worden opnieuw records verbroken. Waarom heeft een Amerikaanse presidentskandidaat zo gigantisch veel geld nodig? ,,Dit is rampzalig voor de democratie”, waarschuwen kenners.

    Lees meer

  • 20 miljard dollar: waarom kosten verkiezingscampagnes in de VS zoveel geld?

    10-08-2024 18:30 via gelderlander.nl

    Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (3)

    Kamala Harris haalt in een week tientallen miljoenen op voor haar campagne, en dit jaar worden opnieuw records verbroken. Waarom heeft een Amerikaanse presidentskandidaat zo gigantisch veel geld nodig? ,,Dit is rampzalig voor de democratie”, waarschuwen kenners.

    Lees meer

  • Feyenoord begint seizoen met pijnlijke misstap: promovendus Willem II stunt met remise in de Kuip

    10-08-2024 18:28 via gelderlander.nl

    Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (4)

    Met het inleveren van twee punten tegen een promovendus is de start van Feyenoord verpest. De Rotterdammers zagen Willem II na een fout van Wellenreuther een puntje meepikken uit de Kuip.

    Lees meer

  • Advertentie

  • LIVE Olympische Spelen | Wereldkampioenen Van Schip en Havik gaan voor plak, Lavreysen maakt weer indruk, breakdancers door

    10-08-2024 18:20 via gelderlander.nl

    Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (5)

    Ook op de vijftiende en voorlaatste dag van de Olympische Spelen in Parijs zijn er weer volop medaillekansen voor TeamNL. De waterpolosters pakten vanochtend het brons na een ongekende comeback tegen de VS. Later vandaag maken Nadine Visser en de estafetteloopsters op de 4x400 meter kans op een plak. De zaterdag begon met de marathon. Volg alle ontwikkelingen in ons liveblog.

    Lees meer

  • Pas nadat zijn vrouw overleed, kon Hendrik (99) écht vertellen wat hij meemaakte: ‘Hoor ze nog schreeuwen’

    10-08-2024 18:09 via gelderlander.nl

    Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (6)

    Vergeten doet hij nooit. Daarom is hij volgende week aanwezig bij de kranslegging ter nagedachtenis aan slachtoffers van de Birma-Siam en Pakan Baroe spoorlijnen. Bij oorlogsveteraan Hendrik Hansen (99) uit Nunspeet staat alles in zijn geheugen gegrift. ,,In mijn nachtmerries hoor ik ze nog steeds schreeuwen.”

    Lees meer

  • LIVE eredivisie | Weer een valse start voor Feyenoord? Willem II maakt late gelijkmaker

    10-08-2024 18:00 via gelderlander.nl

    Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (7)

    Feyenoord opent het eredivisieseizoen met een thuiswedstrijd tegen Willem II in de eredivisie. Voor trainer Brian Priske is de wedstrijd tegen de Tilburgse promovendus de eerste officiële wedstrijd in De Kuip, nadat hij zich vorige week al verzekerde van de winst in de Johan Cruijff Schaal. Een vroeg doelpunt van Antoni Milambo bracht de thuisploeg deze middag in een zetel, maar een late treffer van Kyan Vaesen bracht de Tilburgers langszij. Je volgt het duel op de voet in onderstaand liveb

    Lees meer

  • Zoektocht op meerdere plekken naar persoon die in Duitsland te water raakte

    Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (8)

    Hulpdiensten zijn bezig met een zoekactie naar een persoon die in Duitsland in de Rijn terecht is gekomen en vermoedelijk met de stroming is meegevoerd naar Nederland. Ter hoogte van Millingen aan de Rijn zijn meerdere hulpdiensten actief.

    Lees meer

  • Advertentie

  • Zoektocht naar persoon te water bij Millingen aan de Rijn

    10-08-2024 17:55 via gelderlander.nl

    Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (9)

    Hulpdiensten zijn bezig met een zoekactie naar een persoon die in Duitsland in de Rijn terecht is gekomen en vermoedelijk met de stroming is meegevoerd naar Nederland. Ter hoogte van Millingen aan de Rijn zijn meerdere hulpdiensten actief.

    Lees meer

  • Zoektocht gestaakt naar drenkeling die vanuit Duitsland naar Rijn of Waal zou drijven

    10-08-2024 17:55 via gelderlander.nl

    Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (10)

    Hulpdiensten hebben zaterdagmiddag een zoekactie gehouden naar een persoon die in Duitsland in de Rijn terecht is gekomen en vermoedelijk met de stroming is meegevoerd naar Nederland. Inmiddels is de zoektocht gestaakt; de persoon is niet aangetroffen.

    Lees meer

  • Travis Scott weer vrij na arrestatie in Parijs, misdrijf voor OM niet ernstig genoeg

    10-08-2024 17:52 via gelderlander.nl

    Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (11)

    Het Franse Openbaar Ministerie (OM) bevestigt dat de hechtenis van Travis Scott, die vrijdagochtend vroeg werd gearresteerd in Parijs, zaterdag is opgeheven. Daarnaast wordt er geen aanklacht tegen hem ingediend, aldus het OM.

    Lees meer

  • LIVE eredivisie | NEC vroeg op achterstand tegen FC Twente door goal van uitgerekend Lammers

    10-08-2024 17:48 via gelderlander.nl

    Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (12)

    NEC begint de eredivisie zaterdag om 18.45 uur in De Goffert tegen FC Twente. De Nijmeegse club hoopt voor het eerst sinds de promotie in 2021 naar de eredivisie de eerste competitiewedstrijd te winnen, maar wacht tegen de nummer drie van vorig seizoen meteen een pittig karwei. Volg het duel in dit liveblog.

    Lees meer

  • Lavreysen blijft op koers voor ‘Harrie's hattrick’, ook Jeffrey Hoogland verder op keirin

    10-08-2024 17:37 via gelderlander.nl

    Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (13)

    Harrie Lavreysen houdt kans om het olympische toernooi af te sluiten met drie gouden medailles. De 27-jarige baanrenner won zijn heat op de olympische baan van Parijs met grote overmacht. Ook Jeffrey Hoogland plaatste zich voor de kwartfinales, die morgen op de slotdag van de Olympische Spelen worden verreden. Dan vindt vanzelfsprekend ook de strijd om de medailles plaats.

    Lees meer

  • LIVE eredivisie | Feyenoord laat grote kansen liggen op ruimere marge tegen Willem II

    10-08-2024 17:30 via gelderlander.nl

    Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (14)

    Feyenoord opent het eredivisieseizoen met een thuiswedstrijd tegen Willem II in de eredivisie. Voor trainer Brian Priske is de wedstrijd tegen de Tilburgse promovendus de eerste officiële wedstrijd in De Kuip, nadat hij zich vorige week al verzekerde van de winst in de Johan Cruijff Schaal. Een vroeg doelpunt van Antoni Milambo bracht de thuisploeg deze middag in een zetel. Je volgt het duel op de voet in onderstaand liveblog!

    Lees meer

  • Verbazing om Ariana Grande die zonder moeite extreem hete saus eet in show: ‘Iets werkt niet bij mij’

    10-08-2024 17:01 via gelderlander.nl

    Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (15)

    Zangeres Ariana Grande (31) zorgt voor verbazing met haar optreden in de nieuwe aflevering van de bekende YouTubeserie Hot Ones. Daarin worden beroemdheden geïnterviewd terwijl ze steeds pittigere kipvleugels eten. De meeste sterren weten al snel niet waar ze het zoeken moeten, maar Ariana verblikt of verbloost niet. Het ongeloof bij kijkers is zo groot dat de makers ‘bewijsmateriaal’ delen.

    Lees meer

  • Ariana Grande eet een van de heetste sauzen ter wereld en geeft geen krimp: ‘Hier klopt iets niet’

    10-08-2024 17:01 via gelderlander.nl

    Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (16)

    Zangeres Ariana Grande (31) zorgt voor verbazing met haar optreden in de nieuwe aflevering van de bekende YouTubeserie Hot Ones. Daarin worden beroemdheden geïnterviewd terwijl ze steeds pittigere kipvleugels eten. De meeste sterren weten al snel niet waar ze het zoeken moeten, maar Ariana verblikt of verbloost niet. Het ongeloof bij kijkers is zo groot dat de makers ‘bewijsmateriaal’ delen.

    Lees meer

  • Alle sterren worden gek in YouTube-show met extreem hete saus, behalve Ariana Grande: ‘Hier klopt iets niet’

    10-08-2024 17:01 via gelderlander.nl

    Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (17)

    Zangeres Ariana Grande (31) zorgt voor verbazing met haar optreden in de nieuwe aflevering van de bekende YouTubeserie Hot Ones. Daarin worden beroemdheden geïnterviewd terwijl ze steeds pittigere kipvleugels eten. De meeste sterren weten al snel niet waar ze het zoeken moeten, maar Ariana verblikt of verbloost niet. Het ongeloof bij kijkers is zo groot dat de makers ‘bewijsmateriaal’ delen.

    Lees meer

  • Schrijver Jan Siebelink: ‘Ik vraag me weleens af: wat heb ík nu helemaal betekend voor de mensheid?’

    10-08-2024 17:00 via gelderlander.nl

    Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (18)

    Schrijver Jan Siebelink liep vroeger vaak met zijn hoofd in de wolken, en praten over de werkelijkheid vindt hij nog altijd ‘een beetje zonde’. In een dubbelinterview met weekendmagazine Mezza vertelt dochter Janneke - ook schrijver - met gemengde gevoelens op die tijd terug te kijken. Janneke: ‘Als kind was het lastig om contact met hem te krijgen. Ik dacht: als ik maar lief genoeg ben, dan lukt het misschien wel.’

    Lees meer

  • ‘Ongelooflijk, ze moeten gekrioeld hebben’: twee zussen hielden 125 chihuahua’s in huurhuis

    10-08-2024 17:00 via gelderlander.nl

    Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (19)

    Twee zussen hielden in hun Culemborgse hoekwoning van 112 vierkante meter maar liefst 125 chihuahua's. Hoewel de buurt al maanden klaagde over geluids- en stankoverlast is iedereen verbijsterd dat er zóveel hondjes in de woning werden aangetroffen. ,,Dit gaat ieders voorstellingsvermogen ver te boven.’’

    Lees meer

  • LIVE eredivisie | Feyenoord leidt door vroege goal, maar creëert weinig tegen afwachtend Willem II

    10-08-2024 17:00 via gelderlander.nl

    Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (20)

    Feyenoord opent het eredivisieseizoen met een thuiswedstrijd tegen Willem II in de eredivisie. Voor trainer Brian Priske is de wedstrijd tegen de Tilburgse promovendus de eerste officiële wedstrijd in De Kuip, nadat hij zich vorige week al verzekerde van de winst in de Johan Cruijff Schaal. Een vroeg doelpunt van Antoni Milambo bracht de thuisploeg deze middag op rozen. Je volgt het duel op de voet in onderstaand liveblog!

    Lees meer

  • In huis van teruggetrokken zussen leefden 125 chihuahua’s: ‘Ze moeten gekrioeld hebben’

    10-08-2024 17:00 via gelderlander.nl

    Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (21)

    Twee zussen hielden in hun Culemborgse hoekwoning van 112 vierkante meter maar liefst 125 chihuahua's. Hoewel de buurt al maanden klaagde over geluids- en stankoverlast is iedereen verbijsterd dat er zóveel hondjes in de woning werden aangetroffen. ,,Dit gaat ieders voorstellingsvermogen ver te boven.’’

    Lees meer

  • LIVE Olympische Spelen | Wereldkampioenen Van Schip en Havik gaan voor medaille, Lavreysen maakt indruk in jacht op hattrick

    10-08-2024 16:50 via gelderlander.nl

    Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (22)

    Ook op de vijftiende en voorlaatste dag van de Olympische Spelen in Parijs zijn er weer volop medaillekansen voor TeamNL. De waterpolosters pakten vanochtend het brons na een ongekende comeback tegen de VS. Later vandaag maken Nadine Visser en de estafetteloopsters op de 4x400 meter kans op een plak. De zaterdag begon met de marathon. Volg alle ontwikkelingen in ons liveblog.

    Lees meer

  • Bewoner gewond na brand in slaapkamer in Arnhem

    10-08-2024 16:45 via gelderlander.nl

    Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (23)

    Een bewoner van een appartement aan Het Nieuwe Land in Arnhem is zaterdagmiddag gewond geraakt toen er een brand in het huis uitbrak. Het is nog onbekend wat de oorzaak van de brand is.

    Lees meer

  • Tegen wie begint jouw amateurclub aan de competitie?

    10-08-2024 16:34 via gelderlander.nl

    Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (24)

    De competitieprogramma’s in het amateurvoetbal vanaf de eerste klasse zijn bekend. Tegen wie begint het eerste elftal van jouw club? Bekijk onderstaande overzichten!

    Lees meer

  • Nieuwe film Blake Lively verboden in Qatar vanwege zoenscènes

    10-08-2024 16:30 via gelderlander.nl

    Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (25)

    De romantische dramafilm It ends with us met actrice Blake Lively krijgt geen bioscooprelease in Qatar. Het land heeft de film verboden omdat er verschillende kusscènes in zitten, meldt The Hollywood Reporter.

    Lees meer

  • LIVE eredivisie | Feyenoord zonder Stengs en Beelen in openingswedstrijd tegen Willem II

    10-08-2024 16:30 via gelderlander.nl

    Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (26)

    Zaterdagmiddag om 16.30 uur staat Feyenoord tegenover Willem II in de eredivisie. Dat betekent dat de nieuwe hoofdtrainer Brian Priske debuteert tegen de Tilburgse promovendus, nadat hij zich vorige week al verzekerde van de winst in de Johan Cruijff Schaal. Lukt het Feyenoord om de goede lijn onder Arne Slot in de afgelopen jaren door te zetten? Je volgt het duel op de voet in onderstaand liveblog!

    Lees meer

  • LIVE eredivisie | Feyenoord schiet uit de startblokken met fraaie treffer Milambo tegen Willem II

    10-08-2024 16:30 via gelderlander.nl

    Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (27)

    Feyenoord opent het eredivisieseizoen met een thuiswedstrijd tegen Willem II in de eredivisie. Voor trainer Brian Priske is de wedstrijd tegen de Tilburgse promovendus de eerste officiële wedstrijd in De Kuip, nadat hij zich vorige week al verzekerde van de winst in de Johan Cruijff Schaal. Een vroeg doelpunt van Antoni Milambo bracht de thuisploeg deze middag op rozen. Je volgt het duel op de voet in onderstaand liveblog!

    Lees meer

  • MASV wint oefenduel van De Graafschap O21 tijdens trainingskamp: ‘We staan er goed voor’

    10-08-2024 16:24 via gelderlander.nl

    Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (28)

    MASV heeft tijdens een trainingskamp in Delden zijn oefenwedstrijd tegen De Graafschap Onder 21 gewonnen. De Arnhemse vierdedivisionist was zaterdagmiddag met 3-1 te sterk voor het Doetinchemse beloftenteam.

    Lees meer

  • Steeds meer kermissen verdwijnen, maar niet in Bemmel: 'Het hele dorp leeft er naartoe'

    10-08-2024 16:17 via gelderlander.nl

    Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (29)

    Het kermisfeest in Bemmel is weer losgebarsten. Tot en met dinsdag verandert het centrum in een grote feestlocatie. Met artiesten, 25 attracties en duizenden bezoekers belooft het een spektakel te worden. Vanzelfsprekend is dat niet, want steeds meer dorpskermissen verdwijnen. ,,Het is voor exploitanten niet meer op te hoesten.”

    Lees meer

  • Steeds meer dorpskermissen verdwijnen, maar in Bemmel niet: ‘Het leeft hier echt in de regio’

    10-08-2024 16:17 via gelderlander.nl

    Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (30)

    Het kermisfeest in Bemmel is weer losgebarsten. Tot en met dinsdag verandert het centrum in een grote feestlocatie. Met artiesten, 25 attracties en duizenden bezoekers belooft het een spektakel te worden. Vanzelfsprekend is dat niet, want steeds meer dorpskermissen verdwijnen. ,,Het is voor exploitanten niet meer op te hoesten.”

    Lees meer

  • Burgemeester van Ede sneert naar justitie: ‘Geef eens een signaal af aan criminelen, nu zijn kwetsbare mensen of ouderen de dupe’ - Gelderland nieuws - NewsLocker (2024)
    Top Articles
    8 Week Old Kitten Care - The Ultimate Foster Guide - Cat Hideout
    Your Kitten: What to Expect at 8 to 12 Weeks - Vetstreet
    Radikale Landküche am Landgut Schönwalde
    Dairy Queen Lobby Hours
    Forozdz
    Bin Stores in Wisconsin
    Comcast Xfinity Outage in Kipton, Ohio
    DL1678 (DAL1678) Delta Historial y rastreo de vuelos - FlightAware
    Ecers-3 Cheat Sheet Free
    Capitulo 2B Answers Page 40
    Best Restaurants Ventnor
    Https E24 Ultipro Com
    2021 Lexus IS for sale - Richardson, TX - craigslist
    Shannon Dacombe
    Vanessa West Tripod Jeffrey Dahmer
    Download Center | Habasit
    Arre St Wv Srj
    Chelactiv Max Cream
    north jersey garage & moving sales - craigslist
    Craigslist Personals Jonesboro
    Riversweeps Admin Login
    Jayah And Kimora Phone Number
    Haunted Mansion Showtimes Near Epic Theatres Of West Volusia
    Netwerk van %naam%, analyse van %nb_relaties% relaties
    Dashboard Unt
    Past Weather by Zip Code - Data Table
    Darknet Opsec Bible 2022
    Springfield.craigslist
    Metro By T Mobile Sign In
    The Wichita Beacon from Wichita, Kansas
    2012 Street Glide Blue Book Value
    Reading Craigslist Pa
    Natashas Bedroom - Slave Commands
    Henry County Illuminate
    Hebrew Bible: Torah, Prophets and Writings | My Jewish Learning
    The Thing About ‘Dateline’
    Merkantilismus – Staatslexikon
    Empires And Puzzles Dark Chest
    Express Employment Sign In
    How Many Dogs Can You Have in Idaho | GetJerry.com
    Aurora Il Back Pages
    Lonely Wife Dating Club בקורות וחוות דעת משתמשים 2021
    Carteret County Busted Paper
    Grizzly Expiration Date Chart 2023
    Cult Collectibles - True Crime, Cults, and Murderabilia
    Madden 23 Can't Hire Offensive Coordinator
    Craigslist Indpls Free
    Strange World Showtimes Near Century Federal Way
    Morgan State University Receives $20.9 Million NIH/NIMHD Grant to Expand Groundbreaking Research on Urban Health Disparities
    Generator für Fantasie-Ortsnamen: Finden Sie den perfekten Namen
    Texas 4A Baseball
    Honeybee: Classification, Morphology, Types, and Lifecycle
    Latest Posts
    Article information

    Author: Jamar Nader

    Last Updated:

    Views: 5855

    Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

    Reviews: 90% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Jamar Nader

    Birthday: 1995-02-28

    Address: Apt. 536 6162 Reichel Greens, Port Zackaryside, CT 22682-9804

    Phone: +9958384818317

    Job: IT Representative

    Hobby: Scrapbooking, Hiking, Hunting, Kite flying, Blacksmithing, Video gaming, Foraging

    Introduction: My name is Jamar Nader, I am a fine, shiny, colorful, bright, nice, perfect, curious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.